0403

Påsklov. Mål. Så. Jävla. Skönt.
Igår gick vi en vanlig dag i skolan, efter det åkte jag till Willys och köpte massa billigt godis och sådär. Sen åkte jag hem, fyllde två stycken påskägg och slängde mig på cykeln. Cyklade och gav ett påskägg till Filip och sen vidare och gav ett till Frida. Sen åkte jag hem och bakade tårta tills ikväll. På kvällen åt jag mat med mamma och Lina som kommit hem från Gamleby under lovet. Sen tittade vi på tv innan jag vid 22 gick bort till Sally och så tog vi hennes moppe och åkte till Axel och Edvin som också var hemma. Hos dom var vi och en massa andra fram tills klockan 2 då jag fick skjuts hem.
Idag hade jag satt larm vid 10:30 då jag gick upp och åt frukost med Lina. Ägg dagen till ära. Vi har just kommit hem från stan, fick med mig hem en CC cream och en mascara. Ikväll kommer pappa hit så ska vi äta lammstek och potatisgratäng och sedan tårtan jag gjorde igår. Dregglar så gott.

Bild från vis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!