0413

Har haft världens bästa påsklov men imorse var det dags att komma tillbaka till verkligheten, vilket sög.
I fredags var det så himla varmt ute, låg ute och solade på balkongen hela dagen. Under eftermiddagem träffade jag Sally och Frida och vi åkte till Willys och handlade mat tillsammans. Sen cyklade vi till stadsparken och fikade innan vi cyklade till Axel och Edvin. Där blev det grillkväll samt fest, hade så himla kul kväll och kom hem vid 3. I lördags vaknade jag väldigt tidigt för att träffa Philip. Efter vi hade pratat ett tag åkte han iväg och då cyklade jag till Frida. Vi åkte till Lager tillsammans lite fort och sen vidare till landhockeyplanen där killarna var. På kvällen var det fest hos Arvid som kanske inte blev jättelyckad, men jag fick iallafall sova tillsammans med Philip på natten.
Igår jobbade jag 11:00-16:30, sen gick jag snabbt hem och åt för att sedan ta moppen med Sally hem till Axel och Edvin för att säga hejdå.
Idag startade skolan med engelska muntlig redovisning vilket inte var jättekul men dagen gick rätt fort ändå. Nu ska jag plugga lite och sedan försöka sova rätt tidigt.
♥♥♥♥♥♥

Kommentarer
Postat av: fridaay

bästa❤️❤️❤️❤️❤️

Svar: <33333333333333333333
Emma Wiesel

2015-04-13 @ 21:56:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!