Vecka 7

27 Juli - 2 Augusti
Startade veckan, som även var min enda lediga dag denna vecka, med en shoppingdag på stan med Lisen då en hel del nödvändiga saker inhandlades.
Vädret var precis urdåligt och jag spenderade som sagt väldigt mycket tid på jobbet. Blev dock hämtad av Edvin, Frida och Lukas en natt och fick åka lite bil med Edvin som tagit körkort!
Min syster fyllde år, det var swedish floorball open och det var sjukt mycket folk som ville ha mackor. Gick dock subman med Carolina en dag då det var ytterst lite folk.
Igår var det lördag och jag jobbade precis som vanligt. Efter jobbet cyklade jag till Frida dit även de andra tjejerna kom. Senare drog vi på fest för att fira Arvid som fyllde 18!

Idag, sista dagen på veckan, har jag jobbat och nu startar packandet. Den kommande veckan jobbar jag endast tre dagar så imorgon efter jobbet tar jag bussen till Ljungby för att spendera 2 dagar med min älskling. Torsdag och fredag består av jobb men på lördag åker jag och tjejerna till Göteborg och på söndag, om exakt en vecka, flyger vi till Rhodos! Känns så jäkla bra, jag älskar denna vecka.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!