2015

Hur har ditt 2015 varit?
Måste säga att det varit ett väldigt bra år. Delvis otroligt stressigt där allt ibland varit helt upp och ner men största delen av året har varit sådär väldigt bra och majoriteten av tiden har jag varit ovanligt glad. :-)
Beskriv året med 3 ord.
Lycka, energikrävande och omtumlande.

Blev du kär i år?
Inte blev, men var kär till en stor del av året.
Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit vara på tid och inte alltid bara sett fram mot saker längre fram, tiden går så jäkla fort...
Vad önskar du att du gjort mindre?
Blivit arg på småsaker.
Vem har du umgåts med mest?
Lisa, Frida och Philip.
Bästa minnet från 2015?
Rhodosresan eller Göteborgsvisiten.
Är det något du har saknat 2015 som du vill ha år 2016?
Skulle väl kanske kunna vara frihet isånnafall.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Absolut gladare.
Var det mest lugna hemmakvällar eller vilda partykvällar?
Funnits båda delarna men lugna hemmakvällar får jag väl hoppas för egen del.
Vem/Vilka saknade du?
Farfar, alltid.
Största misstaget?
Har väl inte gjort något speciellt stort misstag vad jag kan komma på men det är väl som sagt att jag blivit arg på småsaker och inte tagit vara på tiden.
Tror du att år 2016 kommer blir bättre?
Mycket möjligt och det hoppas jag verkligen!
Vad gjorde dig riktigt glad i år?
Kärlek, vänner, betyg.
Vad gjorde dig riktigt ledsen i år?
Kan inte säga att jag varit sådär jätteledsen som föregående år men det skulle isådanafall vara kärlek där med.

Hur många kysste du?
Ett fåtal.

Har du några löften inför år 2016?
Ta vara på tiden, inte ta allt så seriöst och vara lycklig.
Har du haft ett förhållande under 2015?
Japp.
Vad ser du mest framemot med år 2016?
Sommaren som alltid!
En låt som påmminer dig om 2015?
Lush life, sommerkropp, charterpsykos, The Weeknd låtarna och Miriam Bryants låtar från Så Mycket Bättre.

Det bästa du har åstadkommit i år?
Där måste jag nog säga resultaten i skolan samt hur mycket starkare jag blivit mentalt.

Vad hoppas du inträffar 2016?
Inga specifika förhoppningar, vill bara att det ska bli ett så bra år som möjligt!

1216

Min dator gav äntligen med sig och jag fick lägga in bilderna från mobilen på datorn, så här är dom! Lite bilder från fredagen jag, Lisa och Frida var på Tims 18:årsfest, från lördagen då vi festade hos Sally med besök från Halmstad, från en onsdagskväll hos Frida då vi mös till det med lite för mycket gott och från i lördags då alla tjejer från klassen träffades hos Wilma på knytkalas. Så. Himla. Gott.
Hur som helst, bara en dag kvar i skolan med sådär 2 lektioner (alltså jätteonödig), idag gjorde jag min sista redovisning för terminen och det gick så bra som det någonsin kunde gått, så glad! Imorgon ska jag hem till mormor och morfar för att äta middag och sedan efter en kort avslutning på fredag är det lov. Kan inte förstå detta.

1215

Tillbaka.
Jag är ledsen men har haft så jäkla mycket i skolan att jag inte haft en tanke på något annat. Men nu så idag, med 2 dagar kvar i skolan, 1 redovisning och 3 inlämningsuppgifter kvar så tänkte jag att jag ändå hade tid. Ha-ha.
Killarna från Halmstad var här förrförra helgen, vilket var hur kul som helst - har tänkt lägga upp bilder men min mobil vägrar att lägga in dom i datorn (ÄNTLIGEN ny mobil!!!) men så fort jag kan så ska jag. Sen har det som sagt vart jävligt mycket i skolan, jag har varit förkyld mest hela tiden och i helgen gjorde jag ingenting utan låg halvt utslagen i soffan och tittade filmer. Igår jobbade jag lite efter skolan och idag har jag äntligen pallrat mig till träningen, får hoppas att jag inte blir ännu mer sjuk... På fredag får vi lov vilket ska bli underbart skönt. På lördag ska jag på julbord hos chefen och allt känns bara väldigt bra.
Nu måste jag få lite sömn, imorgon väntar en kort skoldag med en alldeles för lång naturredovisning, sen ska jag gå en sväng på stan med Lisa och sen ska jag hem och skriva på de sista inlämningsuppgifterna!
♥♥♥♥

1202

Och så var vi inne i december och snart är hela höstterminen i 2:an över, nästan läskigt fort har det gått. Sedan senaste gången jag bloggade har jag varit på hungerspelens nattpremiär, SÅ besviken! Tycke det var ett uruselt slut på de 4 filmerna, men det var ändån mysigt att gå på bio. Annars har det inte hänt speciellt mycket i mitt liv, det har bara rullat på som vanligt med alldeles för mycket plugg, alldeles för lite sömn och lite träning emellanåt. Har även haft några få jobbpass vilket har varit kul att komma igång igen eftersom jag inte jobbat sen sommarlovet. På fredag har jag företagsekonomiprov vilket jag känner mig jättepressad för, förstår nästan ingenting.. I helgen kommer troligtvis några killar från Halmstad som vi träffade på Rhodos till Viken vilket ska bli jättekul. Få lite enerig till de 2 sista veckorna innan jullovet, för fy fan va tradiga dom kommer att bli. Jävla lärare att mosa in ALLT på en och samma gång.

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!