1215

Tillbaka.
Jag är ledsen men har haft så jäkla mycket i skolan att jag inte haft en tanke på något annat. Men nu så idag, med 2 dagar kvar i skolan, 1 redovisning och 3 inlämningsuppgifter kvar så tänkte jag att jag ändå hade tid. Ha-ha.
Killarna från Halmstad var här förrförra helgen, vilket var hur kul som helst - har tänkt lägga upp bilder men min mobil vägrar att lägga in dom i datorn (ÄNTLIGEN ny mobil!!!) men så fort jag kan så ska jag. Sen har det som sagt vart jävligt mycket i skolan, jag har varit förkyld mest hela tiden och i helgen gjorde jag ingenting utan låg halvt utslagen i soffan och tittade filmer. Igår jobbade jag lite efter skolan och idag har jag äntligen pallrat mig till träningen, får hoppas att jag inte blir ännu mer sjuk... På fredag får vi lov vilket ska bli underbart skönt. På lördag ska jag på julbord hos chefen och allt känns bara väldigt bra.
Nu måste jag få lite sömn, imorgon väntar en kort skoldag med en alldeles för lång naturredovisning, sen ska jag gå en sväng på stan med Lisa och sen ska jag hem och skriva på de sista inlämningsuppgifterna!
♥♥♥♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!