Sportlovet 2015

Har för min del bestått av lite plugg, massa jobb, alldeles för mycket Suits-tittande och alldeles för lite roliga saker. Är dock inte lika stressad som i början av lovet men det ska nog leta sig tillbaka när skolan börjar imorgon, har nämligen haft studiedag dagen till ära. Har iallafall under lovet hunnit med att titta Fifthy Shades of Grey bio med Frida, Sally och Becca, köpt nytt TRkort (hehehehe), överraskat Lukas i Gunnebo efter han fyllt år, myskväll hos Arvid, tittat hockey och idag - tagit syntest så att jag nu kan få börja övningsköra sådär 7 månader efter jag fyllt 16. Har även jobbat ihop lite pengar som jag spenderat på nya träningsskor från Nike och nytt smink som förhoppningsvis kommer snarast.

0222

 
 

0215

Sportlovet är äntligen här men inte är jag mindre stressad för det inte. Igår var en rätt lugn dag då jag spenderade hela dagen hemma i sängen med glass och film. Efter maten plingade det på dörren då Philip kom oplanerat efter han kommit hem från en bortamatch. Han var här ett kort tag och sedan somnade jag rätt tidigt. Idag har jag spenderat 4,5 timmar på jobbet och ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Imorgon är de 7 timmars jobb som gäller vilket jag inte är sådär jättepepp på men efter det ska jag till guldkant med mamma och Lina, så det ska bli mysigt. Ska även jobba på torsdag, fredag och inte nog med det har jag en hel del plugg att ta i tu med innan skolan börjar igen så ja, stressad.

Alla hjärtans dag

För jag älskar er, även om jag kanske inte alltid är bäst på att visa hur mycket jag verkligen uppskattar er. Det är ni som fyller mina dagar med lycka och som gör det värt att leva, ingen annan. Jag älskar er.

You're happy without me


Efter att blivit av med min magont med hjälp av pencilin kunde jag äntligen komma ut igår igen då jag tog cykeln och styrde mot ishallen. Där har jag även spenderat min dag/kväll idag och nu sitter jag hemma och laddar upp inför sista skolveckan innan sportlovet vilket ska bli otroligt härligt. Har ett prov i juridik på tisdag att klara men annars ska de vara rätt lugnt tror jag. På sportlovet ska jag plugga, jobba och förhoppningsvis få några kvällar med Philip.

The best of me

 Hemma från skolan idag och ska till läkaren i eftermiddag. Har precis sett denhär filmen som är baserat på en av Nicholas Sparks böcker, behöver jag säga mer...?

Latest


Hade myskväll på Guldkant med mina favorittjejer kvällen innan jag och Lisa åkte till Sälen.

<333

Och åt så ooooooootroligt god mat.

Sov över med min fina när jag kommit hem från Sälen och tittade 99:ornas hockeymatch med Vilma + killarna.
Nu i fredags fyllde Emma 17 vilket firades med gino och festande. Gick dock hem rätt tidigt och hade istället en pratstund med en saknad kompis som fått i sig en eller två droppar för mycket. ;)

Sälen 2015

Åkte upp till Sälen tillsammans med Lisa och hennes pappa+syster 21-25 januari. Vi hade ett par riktigt mysiga skiddagar fulla med skidåkning (obviously), mat och kortspel. Trots att vädret inte var på topp blev resan väldigt lyckad enligt mig själv.

I don't know what grey is


Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!