Nyårsafton 2014-2015

Nyår som jag helt glömt lägga upp bilder och berätta om. Fick skjuts av mamma till Philip som precis kommit hem från Thailand i några minuter för att finaly få krama om honom efter 2,5 veckor.. Sen fick jag skjuts till Lisa där jag och tjejerna åt mat tillsammans innan vi tog en taxi till Fredik. Där spenderade vi kvällen för att sedan spatsera ner till stan vid 12slaget. Efter det tryckte vi i oss ännu lite mer mat i form av pizza och sen gick jag och Philip hem till mig och tittade film innan vi somnade.

Update


Det var en tag sen men inte allt för mycket har hänt sen dess.. Lisa har fyllt 17, jag har varit hos Philip och tittat film, jag har spenderat en eftermiddag på gränsöslottsspa med mamma, Wilma och Karin, tagit första doppet i havet, varit på körkortsteori, bjudit Philip på thai hoa. Igår var jag och Lisa på stan under morgonen innan vi såg 99:ornas match vid 11, sen åkte vi hem till Frida och gjorde tårta och sedan såg vi även a-lagsmatchen. Kvällen spenderade vi tillsammans med en massa folk hemma hos Arvid.
Idag hade jag larm vid 11 då jag gick upp och åt frukost. Sen dess har jag spenderat dagen framför böcker och datorn och pluggat ihjäl mig. Har ändå gått rätt bra och jag är himla nöjd.
Denna veckan kommer inte bli att för ansträngande då jag endast kommer gå måndag och tisdag i skolan. På tisdag ska jag och tjejerna äta på guldkant och på onsdag åker jag med Lisa till Sälen. Ska bli hur mysigt och kul som helst!!

0107

En vecka in i Januari och imorgon sätter skolan igång. Är rätt så pepp ändå, har haft ett otroligt bra lov och dessutom är det bara 8 skoldagar för mig innan jag åker med Lisa till Sälen!! Nyår var helt okej, startade upp med en otroligt god middag och magont med tjejerna hemma hos Lisa innan vi tog en taxi till Fredrik där vi spenderade vår natt till tolvslaget. Efter det gick vi och åt pizza innan jag och Philip gick hem och sov hos mig. Annars då? Jo iförrigår var jag på Studio JN och färgade håret som numera är svart/brunt. Inatt har Philip sovit här och vi har tittat på film och varit allmänt slappa, han drog runt halv 2 då jag träffade Frida en sväng på stan. Nu har jag duschat och ska försöka plugga lite natur inför redovisning på fredag. Kul.

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!