Update


Det var en tag sen men inte allt för mycket har hänt sen dess.. Lisa har fyllt 17, jag har varit hos Philip och tittat film, jag har spenderat en eftermiddag på gränsöslottsspa med mamma, Wilma och Karin, tagit första doppet i havet, varit på körkortsteori, bjudit Philip på thai hoa. Igår var jag och Lisa på stan under morgonen innan vi såg 99:ornas match vid 11, sen åkte vi hem till Frida och gjorde tårta och sedan såg vi även a-lagsmatchen. Kvällen spenderade vi tillsammans med en massa folk hemma hos Arvid.
Idag hade jag larm vid 11 då jag gick upp och åt frukost. Sen dess har jag spenderat dagen framför böcker och datorn och pluggat ihjäl mig. Har ändå gått rätt bra och jag är himla nöjd.
Denna veckan kommer inte bli att för ansträngande då jag endast kommer gå måndag och tisdag i skolan. På tisdag ska jag och tjejerna äta på guldkant och på onsdag åker jag med Lisa till Sälen. Ska bli hur mysigt och kul som helst!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!