Vecka 6

20 Juli - 26 Juli
Jobbade mest hela tiden men spenderade den sista tiden men Philip. Bakade kladdkaka, tittade "Get Hard" och dagen efter det, Philips sista kväll i Västervik, på vårat älskade Campino.
Hjälpte familjen Särneroth att flytta de sista sakerna och sa hejdå till mitt hjärta.
Bokade äntligen äntligen äntligen en resa till Rhodos med Lisa, Sally och Frida.
Gick runt och tänkte på livet. Och idag, söndag, har jag jobbat ett par timmar och sedan haft kusinerna på middagsbesök innan jag somnade så gott i sängen ett tag.

You're gone and I gotta stay

Igår efter jobbet cyklade jag för sista gången hem till familjen Särneroth och allt gjorde ont. Hjälpte till och flytta det allra sista i bilen för att sedan krama om min älskling som nu är borta.
Allt känns så jäkla tomt. Efter att ha sovit i hans armar i två veckor i sträck känns min säng alldeles för stor även om den luktar precis som honom. För första gången känns Västervik inte längre som hemma och det enda jag egentligen vill är att skita i allt. Allt jobb, alla måsten och ta bussen för att bo med honom i all evighet, för det är med honom jag vill vara.
Jag vill att du ska veta att jag är enormt tacksam för detta året vi haft tillsammans oavsett vad som händer från och med nu. 

Vecka 5

13 Juli - 19 Juli
Sov i en egen stuga med Pille.
Fiskade och fick en ynka fisk. Åkte till Stenungsund och åt frozen yoghurt. Blev precis som vanligt att jag mosade på med godis och Philip är frukt.
<3
Var en dag på Liseberg och åkte världens roligaste karusell, Mechanica.
Åkte lite tåg.
Fiskade lite krabbor och såg massa gigantiska brännmaneter vilket resulterade i inget bad.
Hade shoppingdag i Stenungsund och köpte ett par väldigt fina shorts från Odd Molly.
Var med Philip en eftermiddag i Göteborg och åt på Jensens Böfhus, vilket var mycket godare än det ser ut.
Åkte hem på lördagen och stannade och åt thaimat på ett väldigt fint men blåsigt ställe.
Allt det jobbiga började och jag hjäpte till Philip att flytta, dvs åkte till Ljungby och flyttade in alla möbler.

Vecka 4

6 J
Hade världens mysigaste kväll med mitt hjärta.
Blev firad av mina bästa tjejer och var väldigt väldigt glad.
Fick allt jag önskat mig och lite mer, bland annat en selfiestick och en urgod tårta.
Firade halvårsdagen, en dag för tidigt, på Guldkant och åt en väldigt god kalventrecote.
Första visdagen firades med förfestspel hemma hos mig med tjejerna för att sedan dra vidare till partaj hos Lukas. Kvällen avslutades i vanlig ordning på Corner.
Efter en ensam hemmakväll den andra visdagen var det den tredje dagen 18-årsfest hos Fredrik för honom och Agaton!
Dagen efter sista visdagen packade jag ihop väskan och åkte efter min prins och hans familj till deras stuga på en ö utanför göteborg!

0710

Vecka 4 på sommarlovet har inletts och det var alltså snart en hel månad sedan vi fick sommarlov. Allt har gått så himlans snabbt och det känns som tiden bara flyger iväg.
Första visdagen har redan gått förbi. Vi var då ett par tjejor hemma hos mig som spelade lite drickspel och pratade innan vi drog vidare till Lukas för fest. Idag, andra visdagen, har jag varit hemma hos Philip för lunch och mys. Nu sitter jag i min säng, har precis ätit kinamat och tittar i skrivande stund på film. Imorgon ska jag jobba 6 timmar och efter det är det dags för fest. På söndag drar jag iväg med bussen till Göteborg där jag ska spendera en vecka med min prins och hans familj i deras stuga. Ska bli så himla roligt och mysigt. Känns samtidigt så jäkla jobbigt eftersom jag vet att det i princip är våran sista vecka tillsammans innan Philip flyttar till Ljungby den följande veckan.

Vecka 3

29 Juni - 5 Juli
Hade en mysig kväll med tjejerna i hamnen innan vi cyklade ut till Löga där vi tände en eld med ett par killar.

Tittade herrarnas U-21 EM-final där Sverige vann hemma hos min favorit.
Det fina och sjukt varma vädret hittade äntligen till viken i några dagar, dagar som jag dessvärre fick spendera på Subway.
Åt på Thai Hoa med bästa tjejerna och senare även italiensk och jättegod mintglass!
Avslutade kvällen med kortspel hos Lukas.
Fyllde hela 17 år. Dagen spenderades på jobbet men på kvällen firades jag av familjen med grillat och tårta, kunde inte blivit bättre.
Var ensam hemma med Philip och mös till det med jordgubbar, mango och Wallander.
Hade min första lediga dag under veckan med lite bra väder. Spenderade den på Korpa med de bästa gänget. Fick lite färg, badade, åkte båt till Borgö och hade en riktigt bra dag helt enkelt.

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!