0710

Vecka 4 på sommarlovet har inletts och det var alltså snart en hel månad sedan vi fick sommarlov. Allt har gått så himlans snabbt och det känns som tiden bara flyger iväg.
Första visdagen har redan gått förbi. Vi var då ett par tjejor hemma hos mig som spelade lite drickspel och pratade innan vi drog vidare till Lukas för fest. Idag, andra visdagen, har jag varit hemma hos Philip för lunch och mys. Nu sitter jag i min säng, har precis ätit kinamat och tittar i skrivande stund på film. Imorgon ska jag jobba 6 timmar och efter det är det dags för fest. På söndag drar jag iväg med bussen till Göteborg där jag ska spendera en vecka med min prins och hans familj i deras stuga. Ska bli så himla roligt och mysigt. Känns samtidigt så jäkla jobbigt eftersom jag vet att det i princip är våran sista vecka tillsammans innan Philip flyttar till Ljungby den följande veckan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!