Vecka 2


Haft knytkalas hemma hos mig med mina tjejor och alltså ätit alldeles för mycket socker, jobbat många kvällspass, ätit mcflurry marängswiss, haft ett par lediga dagar, följt med Philip och hans familj till Ljungby och tittat på hans nya lägenhet medans han hade fystester, ätit väldigt god thaimat i Ljungby, varit ensam hemma hos Philip i två dygn, lagat riktigt god mat, spelat kubb, solat, idag har jag Sally och Frida firat Elin i Stadsparken med fika vilket slutade med film hemma hos Lukas.
I morgon, samt resten av veckan, ska jag jobba vilket inte ska bli allt för kul eftersom de ska vara så jäkla bra väder.. Sen fyller jag även år på fredag vilket ska bli himla kul.

Beyond the lights


Såg en sån himla bra och fin film igår.

Midsommar 2015

Dammade av systemkameran för en gångs skull och tog med den till Västerås där jag, släkten och Philip firade midsommar. Jag hade det jättemysigt, sov i egen stuga med Philip, gosade med en kissemiss, var ute och sprang och åt alldeles för mycket och för god mat. Som om inte det var nog avslutade vi vistelsen i Västerås på kokpunkten (Sveriges första actionbad) vilket var himla kul. Ikväll ska jag stanna hemma och ladda upp för ännu en jobbdag imorgon!

Vecka 1

12 Juni - 20 Juni.
Skolavslutning, bad och sol ute på korpa med bästa tjejerna, pizza i hamnen med Lisa, fest hos Wilma, studentfirande i Linköping för min kusin Julius, träffat tvillingarna och hängt väldigt mycket i deras utehus, firat Philips födelsedag och gått på Jurassic World, jobbat en hel del, haft myskväll vid kvännarsjön (grillat marshmallows och fiskat), ätit glass i hamnen med Philip, kommit hem lite för sent dagen innan jobb efter en hel del prat hos twinsen, jobbat lite ännu mer och ätit lite för mycket Subwaymat, firat midsommar i Västerås med släkten och Philip samt besökt Kokpunktens actionbad.

Pictures from the past


0602

Juni.
Jo det var ett tag sen och har alltså hänt rätt mycket sen sist. Senast jag bloggade var det dagen innan mattemationella och jag kan säga att jag var så ledsen för jag trodde att jag hade sumpat hela mitt mattebetyg i ettan men som med precis alla andra nationellabetyg detta året har jag blivit väldigt positivt överraskad och jag är faktiskt sjukt stolt över mig själv. Nu är det bara slutspurten kvar innan sommarlovet. Hitills denna vecka har jag hunnit checka av både engelska och svenskabokredovisning, och nu har jag bara kvar 3 inlämningar och 1 litet ynka prov. Hårt in i det sista.
Imorgon är det friluftsdag för min del då klassen ska ut och gå på gränsöleden, ska bli himla skönt att komma bort från skolan även om det bara är en dag.. På fredag är det togafest och på lördag flyttar min syster tillbaka till Västervik igen efter två terminer i Gamleby. Ska även sova hos min bästa.
Postloppet, 4 månadersfirande med Philip, myskväll hos Elin med tjejerna, kick-off med jobbet, tre rätters i Loftahammar med släkten, födelsedagsmiddag hos Wilma, pump och mys med min pojke.

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!