0602

Juni.
Jo det var ett tag sen och har alltså hänt rätt mycket sen sist. Senast jag bloggade var det dagen innan mattemationella och jag kan säga att jag var så ledsen för jag trodde att jag hade sumpat hela mitt mattebetyg i ettan men som med precis alla andra nationellabetyg detta året har jag blivit väldigt positivt överraskad och jag är faktiskt sjukt stolt över mig själv. Nu är det bara slutspurten kvar innan sommarlovet. Hitills denna vecka har jag hunnit checka av både engelska och svenskabokredovisning, och nu har jag bara kvar 3 inlämningar och 1 litet ynka prov. Hårt in i det sista.
Imorgon är det friluftsdag för min del då klassen ska ut och gå på gränsöleden, ska bli himla skönt att komma bort från skolan även om det bara är en dag.. På fredag är det togafest och på lördag flyttar min syster tillbaka till Västervik igen efter två terminer i Gamleby. Ska även sova hos min bästa.
Postloppet, 4 månadersfirande med Philip, myskväll hos Elin med tjejerna, kick-off med jobbet, tre rätters i Loftahammar med släkten, födelsedagsmiddag hos Wilma, pump och mys med min pojke.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!