Independent


0329

Finally frisk.
Efter att knappt ha haft ork att gå upp ur sängen på dagarna och endast ätit appelsiner så är jag äntligen på benen igen! Igår duschade jag och gjorde ett tappert försök till att känna mig fräsch igen samt städade rummet. På kvällen satt jag hemma i soffan tillsammans med mamma, åt god mat och tittade på tv. Hann även med att titta den nya Beck-filmen "Sjukhusmorden" som var riktigt bra. Idag vaknade jag rätt sent, runt 12 om man går efter nya sommartiden, så det var riktigt skönt att sova ut. (Som om jag inte sovit tillräckligt i veckan...). Har hittills hunnit med att skriva ut mitt svenska arbete som jag ska läsa in tills på tisdag då jag har muntligt NP i svenska och även tittat Sex And The City filmen. Myssöndag att hålla sig inne på helt enkelt eftersom vädret inte är det bästa. Veckan kommer tillägnas plugg, även om jag inte skulle kunna vara mer less på det. Bara att klara sig igenom veckan för att sedan få lov. Ska bli riktigt skönt.

0326

Ingen skola blev det i måndags, och inte heller tisdag, onsdag eller torsdag. Och ingen imorgon heller. Har drabbats av världens jävla mördarförkylning och jag ligger typ halvt livlös i sängen dagar i sträck. Förutom det så har jag så himla mycket att lämna in i skolan och ännu mera att plugga. Är. Så. Himla. Stressad.
Vill inte ha massor utav inlämningsarbeten, ännu mindre ha nationella och allra minst vara sjuk och missa massa viktigt.
Jag vill vara frisk, inte vara ett dugg stressad, få träna, träffa min pojke och bara ta mig igenom alla jävla inlämningsarbeten, prov och nationella. Det är vad jag vill.

0322

Dagen blev inte alls som planerat med träning och plugg utan istället åkte jag med mina tjejer till Mjölby där vi såg killarnas sista match för säsongen, och även Philips sista match i VIK.
Bion igår var superbra trots att jag var jättetrött. Imorse vaknade jag rätt ridigt, runt 9 då jag gick upp, åt frukost och såg film. Sedan sprang jag upp till hemköp och köpte lite fika och efter det kom Fridas pappa och de andra tjejerna och hämtade mig. Sen spenderade vi ett par timmar i Mjölbys iskalla ishall där killarna oturligt nog förlorade 5-3, men matchen var riktigt rolig att titta på ändå. Efter matchen åkte vi till Max och åt mat för att sedan åka hemmåt igen. Nu har jag tittat senaste Beckfilmen och ska snart sova. Känner mig inte så bra, är väldigt förkyld efter alla dagar i ishallen samt ute eftersom vädret plötsligt blivit jättekallt och tråkigt, så vi får se om jag pallrar mig iväg till skolan imorgon eller inte.
♥♥♥

TB visdagarna 2014

Sommarens absolut bästa dagar, som jag längtar tillbaka.

0321

Pumpen igår var så jäkla jobbig. Efter det cyklade jag hem och duschade för att sedan möta Philip vid Thai Hoa där vi åt middag. Sen gick vi hem till mig där vi tittade film och pratade ända tills vi somande. Idag har vi ätit frukost och duschat innan vi tillsammans tog oss en promenad till ishallen då Philip skulle träna. Sen gick jag ensam till Willys och köpte godis till ikväll då jag, Lisa, Wilma, Alexa och Felicia ska se Insurgent på bio. Ska bli så himla mysigt.

0320

Veckan har rullat på otroligt fort och det är redan fredag. I torsdags var jag uppe med tuppen klockan 05:30 och tog mig en promenad till gränsöbron och tillbaka innan skolan. Idag hade jag egentligen sovmorgon till 12, men gick ändå upp tidigt för att gå på H&Ms VIPmorgon med Lisa. Inhandlade mig en ny väska samt en bh. Efter det gick jag hem, tittade nya vampavsnittet och åt favoritmaten. Nu är jag i skolan iallafall på naturkunskapslektionen och har efter det två lektioner kvar innan jag slutar 4. Då ska jag, Wilma och Lisa cykla till TR och gå på ett Pumppass. Och ikväll ska jag sova med Philip.

0315

Var på pump i fredags efter skolan och igår vaknade jag klockan 8 då jag bestämde mig för att gå ut och gå, sagt och gjort så blev det totalt 9 km vilket kändes riktigt bra. Lika bra känns det inte idag då jag knappt kan röra benen. Igår efter min promenad gick jag hem och åt frukost för att vid 11 cykla mot ishallen där jag spenderade min förmiddag med Amel och tittade hockey. Efter det åkte jag hem och lite senare på kvällen åkte jag till Sally där hela brudbunten hade myskväll. Kom hem vid 12 och somnade som en stock. Idag har jag inte gjort att för många knop men snart ska jag cykla till ishallen för att även idag titta hockey.

Lite daily motivation sådär.

0311

Min fredag spenderades i Ankarsrum på SROfest där jag var midsommar. Hade en så himla rolig kväll och kom i vanlig ordning hem runt 2. I lördags sov jag över med Philip, åt kina mat och tittade film och i söndags åt vi Thai Hoa, pratade i massor och sedan följde jag honom nästan hem för att de var så himla bra väder. Efter de satt jag ute och solade ansiktet ett tag utan resultat med var bra ändå. Skolveckan har hitills varit rätt lugn men nu börjar de pratas om nationella och det gör mig väldigt stressad. Imorgon har jag alarm vid 04:00 för att sen åka till Kalmar vid 05:45. Kul.

2

♥♥

Indiens dotter

http://www.svt.se/nyheter/varlden/indiska-valdtaktsmannen-hade-hon-legat-still-hade-hon-inte-kommit-till-skada
Ta er tiden att läsa detta, det kan vara något utav det vidrigaste jag någonsin läst men det är fortfarande så jävla viktigt.
 

0302

Och så var även Mars här.
I helgen som gick år jag middag med Philips familj samt tittade let's dance hemma hos honom för att sedan cykla iväg till Arvid på fest där jag bara stannade kvar ett tag. I lördags pluggade jag under dagen och åkte sedan till Philip på kvällen där jag sov och i går (söndags) var jag för första gången på ett Sh'bam pass på hur länge sen som helst och sedan pluggade jag som en gnu eftersom jag idag krigat mig igenom både ett tyskaprov och ett engelskaprov. Så jäkla skönt att ha det avklarat, nu är det bara ett svenskatal att plugga in till på torsdag. Idag efter skolan gick jag och tjejerna (minus Sally) på stan vilket avslutades med en mysig fika. På fredag är det dags för SRO-fest vilket ska bli himla kul.
Tb C.C.festen, Tildas bilder.

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!