If you leave this time I fear that you'll be gone for good so I hold on like leaves and fall to what is left

 
 
 
För att allting blir inte alltid som man planerat eller tänkt sig. Löften tynnar gärna ut i det förflutna och ibland finns det inte mycket att göra för att vända något dåligt till något bra igen. Du kommer alltid att ha en del av mig ändå.
_______________________________________________________________________________________________________________
Och där var höstlovet över, lite för tidigt för min smak. Har inte jobbat ett enda pass detta lovet vilket faktiskt har varit rätt skönt men ändå har jag inte hunnit med lika mycket träning och plugg som jag trodde utan istället har jag varit en hel del men kompisar och sovit. Denna vecka blir troligtvis rätt stressig med en hel del saker att bli klar med. På torsdag åker jag med 3 andra från skolan till Uppsala för att delta på Europeiska ungdomsparlamentet vilket ska bli rätt så roligt. Stannar tills på söndag då jag säkerligen kommer vara helt slut.
Värda guld.
 

Kommentarer
Postat av: frida

världens bästa!

Svar: ♥♥♥
Emma Wiesel

2015-11-02 @ 13:07:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!