Senaste

Halloween, lyckades för första gången trycka in ett par linser i ögonen och såg hyfsat läskig ut. Träffade tjejerna och gjorde massa olika drinkar hos Sally innan vi lite senare begav oss till Kägo.
Var ute en kväll och gick med Frida innan vi spatserade bort till Dreni där vi blev bjudna på bullar och spelade kort tillsammans med han och Amel. Var i Uppsala.
Förra veckan var jag på Cafékannan med Lisa och fikade i ett par timmar vilket var väldigt mysigt. På kvällen träffades vi + Frida igen hemma hos Lisa, tittade ph och åt morötter och dipp.
I fredags hade jag Lisa och Frida här och vi gjorde pizza vilket blev väldigt lyckat. Senare anslöt Sally och vi spelade lite kort. Sen gick Sally och Frida vidare på fest men jag och Lisa bestämde oss för att stanna hemma, baka kladdkaka och titta massa gamla bilder. I lördags var jag uppe med tuppen och körde Body Attack, på kvällen var det fest hos Adam, sedan sov Edvin här och på morgonen (igår) gjorde vi pannkakor innan han gick. Då satte jag mig och pluggade och på kvällen blev jag upphämtad för att titta Solsidan hemma hos Frida. Idag var jag inte riktigt redo för skolan och gick mest runt och frös. Efter skolan somnade jag i soffan men nu har jag precis pluggat klart för dagen och ska snart äta lite mat. Imorgon är det skola precis som vanligt, sen ska jag på Body Attack och på natten är det FINALLY dags för sista hungerspelsfilmens nattpremiär.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!