0422

Praktiserade på Svensk fastighetsförmedling och kände typ att jag hittat helt rätt. Var sååå otroligt roligt.
Överraskade Wilma med 3-rätters hemma hos Emmie med en massa tjejer.
Åkte hem till Edvin i Oskarshamn med Lisa förra torsdagen, hjälpe plutten med att städa, lagade middag, tittade film och sov över.
Var hemma hos Filip med Eric, Arvid och Lisa för att fika och i söndags var jag och mamma hemma hos familjen Skaro för att fira Wilma som fyllt 18. Åt så god mat och tårta och tittade Bachelor.

Uppehåll med bloggen som vanligt vilket ni vid det här laget borde vant er vid.. Är så otroligt trött hela tiden så har inte mycket att blogga om eftersom jag nästan bara är i skolan eller hemma (för att antingen plugga och sova). Tvåan känns just nu som det jobbigaste i världen och livet känns rätt meningslöst då 90% av min vakna tid ägnas åt skola och plugg, längtar sååååå efter sommarlov. Men det är bara att kämpa på, snart är vi i mål och för att vara ärlig känns det bara som att tiden går för jävla snabbt, hinner inte med.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!