Påsklov

Saknat mig?
Känner att jag inte har någon speciell lust att blogga så ofta längre som ni kanske har märkt? Ska jag vara helt ärlig har jag inte mycket intressant att skriva om heller men nu när hela påsklovet gått förbi tänkte jag att jag kunde orka med att skriva iallafall ett inlägg. 
Som sagt, påsklovet har alldeles för snabbt rullat förbi och har precis som vanligt gått alldeles för snabbt. Under tiden har jag hunnit med att ge påskägg till mina fina kompisar, fixat håret lite ljusare hos bästa Angelina, ätit påskbord hos Frida, åkt bil med Frida, Lukas och Viktor, ätit pannkakor hos Lisa med henne, Frida, Viktor och Ludde, varit på fest hos Arvid, sovit hos bästa Edvin, varit på middag hos mormor och morfar, spenderat ännu en kväll hos Arvid men denna gång helt nykter, haft grillkväll hos Arvid x2, jobbat ett pass på Subway, tagit en roadtripp med Lisa till Linköping där vi sov en natt hos min systeryster och shoppat lite, gått på tjejkväll med Frida och Elin, varit på körskolan och skrivit in mig + köpt mig 10 lektioner och något pluggprogram på datorn som jag spenderat lite tid med. Har utöver detta försökt mitt allra bästa för att plugga på allt det som jag egentligen borde gjort men har inte lyckats med det speciellt bra.. 
Veckan som är framför mig ser jag faktiskt fram för väldigt mycket. Har måndag+tisdag i skolan då jag ska försöka hinna med så mycket plugg som möjligt för att sen spendera hela onsdag+torsdag som praktikant på Svensk Fastighetsförmedling vilket ska bli sååååå kul och på lördag är det finally dags för högskoleprovet. Satt med pappa igår och tittade igenom lite gamla prov och för att vara helt ärlig tror jag inte det kommer gå bra alls men går dit för att testa och göra mitt bästa. Kommer förhoppningsvis komma in där jag vill med mina vanliga betyg men kan ju alltid vara bra att iallafall testat högskoleprovet.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!