1207

Och då var vi äntligen inne i december trots att det kändes som skolan började för någon dryg månad sen. 
Stockholmsresan tillsammans med Wilma, mamma och Karin var sååå mysig! Vi åkte på fredagen efter skolan och åkte direkt till Mall of Scandinavia där det passande nog var Black Friday! När det stängde åt vi lite mat på Vapiano och åkte till Nacka där vårat hotel låg. Jag och Wilma tittade lite tv innan vi somnade, lite för sent. På lördagsmorgonen var vi uppe rätt tidigt och käkade frukost för att sedan åka iväg till Älvsjömässan där det var fit for life weekend med både hälsomässan, akadermia och fitnessmässan. Var alldeles för mycket folk för mitt tycke, men väldigt mycket saker att titta på, göra och smaka så vi klarade oss igenom hela dagen, 9-18, innan vi var påväg till hotellet igen. På kvällen gick vi till Urban Deli och åt supergod mat och pratade massor innan vi gick tillbaka till hotellet för att nästan somna direkt. På söndagen var det återgigen shopping på Mall of Scandinavia som gällde och vi tog bilen hem vid 16 efter en helbra helg. Fick med mig en hel del saker hem. 
Annars då har det varit 200-dagars fest till studenten, redovisningar och prov i skolan och en körlektion. Har även, precis som alla andra jag känner blivit helt besatt av serien SKAM och bokstavligen plöjt igenom 3 säsonger på 4 dagar, har liksom inte kunnat göra någonting annat. Men nu tar verkligheten vid och jag är tvungen att plugga. Roligt. Vi har inte massor utav panik-plugg som det brukar vara innan lov men det är tillräckligt. 
TB till en av sommarens lite bättre dagar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!