0207

Var ett tag sen nu igen då... Kompisarna frågar efter en mer uppdaterad blogg men vet inte helt vad jag ska skriva om, dagarna rullar på som vanligt. Skolan är rätt okej just nu, inte allt för mycket inlämningar eller prov. Var hemma både måndag, tisdag och onsdag då jag var himla hängig. Har kommit in i en sådan period tror jag, är arg, ledsen och trött mest hela tiden tycker jag (ungdomsmottagningen kan man få ta ut den dumma staven ifrån armen nu då?? :-)). Helgen som gått har både bjudit på fest, sömn och plugg, ända som saknats är lite träning. I fredags var det 18årsfest för Julia vilket var väldigt roligt, rullade lite senare iväg till Arvid men åkte hem väldigt tidigt. Igår var jag bara hemma, städade rummet (har blivit otroligt pedantisk efter att ha fått den nya soffan) och myste med mamma framför melodifestivalen med Guldkantspizza. Idag sov jag väldigt länge och sen dess har jag tittat Keeping up with the Kardashians och pluggat inför veckan som bjuder på 2 redovisningar och 1 prov, men inte ska jag hänga läpp för det för imorgon blir det middag på Guldkant med familjen då mormor bjuder och på tisdag ska jag tillbaka fast med kompisarna.
Mys hos Frida med henne, Calle och Filip. Våffelbrunch hos Sally dagen efter fest hos Fabian. Gårdagens allt för goda middag.
Munkmys med tjejerna i torsdagskväll.
Bild från i fredags innan festen ♥♥.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!