0229

Idag är en bra dag. Vet inte riktigt varför men det bara känns så. 
Vaknade imorse och det var första skoldagen efter sportlovet, det vill säga allt för svårt att gå upp från sängen. Har gått en kortkort skoldag för att sedan ta mig hem, boka färgtid på JN (mer om det sen) och hämta ut ett paket. Sedan spatserade jag hem för att plugga för återigen en jobbig vecka med engelska bokredovisning, teateruppspel och naturkunskapsprov. 
Under sportlovet har det hunnits med mycket, träning, jobb, fest hos Sally, bilåkande, hockeytittande, uttagning av pstaven, biotittande, lite mer hockeytittande, frisörbesök med mamma på People, bubbelbadande hemma hos Adam och ännu lite mer fest hos Sally. 
Lovet har alltså bjudit på en hel del bra saker såsom att min pstav äntligen är ute!!! Kan inte beskriva lyckan jag kände när jag gick därifrån. Var lite nervös men Elin höll mig i handen och för att vara ärlig gjorde det inte ett dugg ont. Men det har också varit en del lite mindre bra saker som till exempel frisörbesöket. Är sååå missnöjd med mitt hår. Visade en bild på en ljusbrun/blond ombre men fick istället orange/gråa slingor i ett ännu svartare hår än innan (ser bättre ut på bilden än i verkligheten). Har därför bokat en färgningstid på JN den 24 mars (allt för lång tid fram, ja) där de förhoppningsvis kan fixa det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!