Senaste

Ätit alldeles för många gånger på Guldkant, men gott har det varit. Hade en mysig fredagskväll hemma hos Lisa med henne och Frida.
Firade att Lisa hade fått körkort (!!!!!!) med att åka till Söderköping för en fika + visit på godishuset med tjejerna på en lördagseftermiddag.
Åt vääääldigt god "brunch" på Gränsö slott i söndags på alla hjärtans dag med Lisa och Frida. Åt så himla mycket gott och pratade i några timmar. Övningskörde lite kortkort efteråt och sen gick vi hem till Edvin och Axel som har hemma.
I tisdags var jag och min böna på bodyattack och igår (onsdag) så var vi på core tillsammans och sedan körde jag även lite spinning. Idag hade jag däremot väldigt mycket träningsvärk, så tog en vilodag. Har suttit hemma och skrivit klart två inlämningsarbeten och har precis ätit middag. Imorgon är det skola som vanligt och efter det ska jag jobba i några timmar. Sen ska jag hem och äta då syrran kommer hem från Linköping!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!