Professional


What does it mean when your heart's already numb?
You're professional, won't treat it like it's personal. No, this is just love, it always makes its way back around. It's dispensable, to fall is unacceptable cause everything you've been through made you stronger and every day you learn about yourself and nothing really played out how it's supposed to, depending on somebody else's wealth.

0127


Mysfrukost med Frida hemma hos mig sista dagen på lovet, middag hemma hos familjen Skaro tillsammans med mamma då jag och Wilma gjorde en himla god efterrätt.
Åt Guldkantspizza med mammsi och bjöd även mammsi på trerätters på samma restaurang några dagar senare. Så himla mysigt och gott!
Världens godaste citronmarängpaj. Fredagsmys med Frida och Lisa.
Bjöd Lisa på frukost på Stadshotellet som en del av 18-årspresenten, rullade därifrån. Köpt en ny soffa och gjort om lite i rummet.
Förövrigt är det inte allt för mycket i skolan just nu, vi har fått nytt schema som nästan är lite för bra (3 lektioner per dag, förutom torsdagar då vi har 4, och sovmorgon 4 av 5 dagar), vilket har lett till liiiite för mycket tid till annat - inte för jag klagar. Har börjat göra matlådor, får se hur länge jag orkar fortsätta med det men känns väldigt bra tillsammans med att ha börjat träna igen efter uppehållet så smått. Annars rullar allt på som vanligt och vårterminen känns riktigt kort och bra med många lov.
 

0111

Söndagsångest på en måndag, det är min känsla just nu. På onsdag startar skolan och mina fantastiska lärare har varit sådär supersnälla och lagt de första proven på fredag och måndag, utöver det två bokredovisningsinlämmningar de kommande två veckorna. Har under lovet inte pluggat en sekund och nu, två dagar innan skolan börjar - ångest.
Firat in lovet med en lunch på Guldkant med bästa tjejerna, varit på bodyattack med Frida, varit på personalfest/julbord hos chefen där man vann 500 kr i presentkort på Guldkant, spelade paketleken och fick julklappar av världens bästa chef. Var på fest hos Axel och Edvin, fikade med Medina, var i Halmstad över nyår, firade Lisas artonårsdag med middag hemma hos henne med hennes släkt och senare fest hos Nils, jobbade mitt sista pass för lovet, åkte väldigt mycket bil i snön och var med fina kompisar.
Har sammanfattningsvis haft en väldigt bra jullov, men är ändå inte redo för att komma tillbaka till skolan..

Nyår 15-16

Har haft det bästa möjliga nyåret någonsin.
Vaknade utav larmet som ringde vid 06:20 då jag pallrade mig upp, gjorde mackor, fixade till mig litegranna och packade ihop det sista. Sen kom Sally och hennes pappa och hämtade mig för att bli skjutsad till stationen. Vid 08:15 gick bussen härifrån och 5 ½ timme senare, närmare bestämt 13:45, stod vi på Halmstadstation. Kalle och Johan kom och hämtade oss, vi åkte och handlade lite mat och åkte senare vidare till Johan. Vi fick under kvällen huset för oss själva där vi lagade till en nyårsmiddag och förfestade innan vi styrde elcyklarna (livsfarliga) till Elliotts hus där det var fest. Hade en så himla rolig natt, fick träffa alla killarnas kompisar, festade och badade badtunna. Cyklarna styrde tillbaka till Johans hus runt 4 (?) och vi somnade någon timme senare. 1 Januari firades med onlinepizza och en låååång promenad tillbaka till Elliotts hus för att hämta Sallys kvarglömda saker, sen var det full fart tillbaka till Johans hus för att hinna till taxin som tog oss till tåget som gick vid 16. Kom hem slutkörd vid klockan 23 och somnade rätt så snabbt.
Kortfattat en sjukt rolig nyårsafton som jag gärna gör om igen, igen och igen.
Idag gick jag upp vid 8 för att börja jobba vid 9, hade en lång jobbdag och är så himla trött just nu så ska sova rätt så snart för imorgon är det ett jobbpass till.

♥♥♥♥♥

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!