0111

Söndagsångest på en måndag, det är min känsla just nu. På onsdag startar skolan och mina fantastiska lärare har varit sådär supersnälla och lagt de första proven på fredag och måndag, utöver det två bokredovisningsinlämmningar de kommande två veckorna. Har under lovet inte pluggat en sekund och nu, två dagar innan skolan börjar - ångest.
Firat in lovet med en lunch på Guldkant med bästa tjejerna, varit på bodyattack med Frida, varit på personalfest/julbord hos chefen där man vann 500 kr i presentkort på Guldkant, spelade paketleken och fick julklappar av världens bästa chef. Var på fest hos Axel och Edvin, fikade med Medina, var i Halmstad över nyår, firade Lisas artonårsdag med middag hemma hos henne med hennes släkt och senare fest hos Nils, jobbade mitt sista pass för lovet, åkte väldigt mycket bil i snön och var med fina kompisar.
Har sammanfattningsvis haft en väldigt bra jullov, men är ändå inte redo för att komma tillbaka till skolan..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!