0127


Mysfrukost med Frida hemma hos mig sista dagen på lovet, middag hemma hos familjen Skaro tillsammans med mamma då jag och Wilma gjorde en himla god efterrätt.
Åt Guldkantspizza med mammsi och bjöd även mammsi på trerätters på samma restaurang några dagar senare. Så himla mysigt och gott!
Världens godaste citronmarängpaj. Fredagsmys med Frida och Lisa.
Bjöd Lisa på frukost på Stadshotellet som en del av 18-årspresenten, rullade därifrån. Köpt en ny soffa och gjort om lite i rummet.
Förövrigt är det inte allt för mycket i skolan just nu, vi har fått nytt schema som nästan är lite för bra (3 lektioner per dag, förutom torsdagar då vi har 4, och sovmorgon 4 av 5 dagar), vilket har lett till liiiite för mycket tid till annat - inte för jag klagar. Har börjat göra matlådor, får se hur länge jag orkar fortsätta med det men känns väldigt bra tillsammans med att ha börjat träna igen efter uppehållet så smått. Annars rullar allt på som vanligt och vårterminen känns riktigt kort och bra med många lov.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!