Nyår 15-16

Har haft det bästa möjliga nyåret någonsin.
Vaknade utav larmet som ringde vid 06:20 då jag pallrade mig upp, gjorde mackor, fixade till mig litegranna och packade ihop det sista. Sen kom Sally och hennes pappa och hämtade mig för att bli skjutsad till stationen. Vid 08:15 gick bussen härifrån och 5 ½ timme senare, närmare bestämt 13:45, stod vi på Halmstadstation. Kalle och Johan kom och hämtade oss, vi åkte och handlade lite mat och åkte senare vidare till Johan. Vi fick under kvällen huset för oss själva där vi lagade till en nyårsmiddag och förfestade innan vi styrde elcyklarna (livsfarliga) till Elliotts hus där det var fest. Hade en så himla rolig natt, fick träffa alla killarnas kompisar, festade och badade badtunna. Cyklarna styrde tillbaka till Johans hus runt 4 (?) och vi somnade någon timme senare. 1 Januari firades med onlinepizza och en låååång promenad tillbaka till Elliotts hus för att hämta Sallys kvarglömda saker, sen var det full fart tillbaka till Johans hus för att hinna till taxin som tog oss till tåget som gick vid 16. Kom hem slutkörd vid klockan 23 och somnade rätt så snabbt.
Kortfattat en sjukt rolig nyårsafton som jag gärna gör om igen, igen och igen.
Idag gick jag upp vid 8 för att börja jobba vid 9, hade en lång jobbdag och är så himla trött just nu så ska sova rätt så snart för imorgon är det ett jobbpass till.

♥♥♥♥♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!