0731

Sista juli och snart har hela sommarlovet bara sprungit iväg, mitt sista "riktiga" sommarlov.
Har ju inte bloggat speciellt mycket under tiden men kort och gott har det inte hänt så mycket. Midsommar i Västerås, Bråvalla, fylla 18, personalfest, första utgången, 3 stycken lediga soldagar med mamma och Lina, en vecka med mördarförkylning och en MASSA jobb är vad som varit. För ca. en vecka sedan bokade jag och Lisa en resa till Kroatien och vi åker om 16 dagar, dvs. 12 jobbdagar och 4 lediga dagar. Jobbar både i Västervik och Oskarshamn numera och det är rätt så roligt att ha lite ombyte, nya lokalerna i Oskarshamn är så fräscha! Idag har iallafall varit min första och enda lediga dag denna vecka och den har spenderats åt att sova ut, baka bullar och titta Mamma mia! Imorgon börjar en ny jobbvecka med en ledig dag på lördag, men helst av allt vill jag bara ha 17 augusti direkt.

Jag har blivit kär


Igår blev jag vuxen

Igår var det den 3 juli 2016 och det var exakt 18 år sedan jag föddes. Efter att ha spenderat 4 dygn på Bråvalla festival hämtade mamma mig, Lisa, Wilma och Julius under natten mellan lördag och söndag. Fyfan vilka jävla dagar säger jag bara, helt underbara. Favoriterna var helt klart Daniel Adams-Ray, Mumford and Sons, Melissa Horn och Macklemore. Bilder kommer. 
Gårdagen spenderades i sängen fram tills 16 då jag vaknade, under kvällen firades födelsedagen med familjen, pizza, tårta, presenter och fotboll. Det vill säga perfekt. 

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!