0608

Mål. 
Ikväll pustar jag ut, för första gången på vad som känns som en evighet. Idag gjorde jag mitt sista prov och min sista redovisning i årskurs 2, och jag skulle inte kunnat vara mer nöjd eller glad för vad jag presterat under året. Har aldrig varit så stressad och haft så mycket ångest som under denna vinter och tidiga vår, aldrig. Men nu är det äntligen över. 
Idag var jag i skolan, gick relativt fort och sedan gick jag ner en sväng på stan med Lisa och kikade lite innan jag sprang hem, bytte om och sedan gick ner till jobbet för ett par timmar där. Nu sitter jag så trött i min säng med en ben och jerrys glass vid sidan om och ska snart sova. Imorgon är jag ledig, alla lektioner är inställda så jag ska ännu en gång ner på stan med Lisa och inhandla studentpresenter till helgens festligheter! Ska även jobba imorgon, och på fredag är det dags för toga, så himla kul!
Men som sagt, mål - nu är det bara det roliga kvar. Mål.
Bästa klassen vad jag tycker om er.

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!