0527

Så det var ett bra tag sedan sist och som ni kanske förstår har det för det mesta med skolan att göra. 1. Jag har ingen tid till någonting annat och 2. Att läsa om att jag går i skolan, pluggar, äter och sover är nog inte det roligaste att läsa om skulle jag gissa.
Nu är vi iallafall på upploppet, bara 3 veckor kvar i skolan och igår checkade vi av sista nationella provet för detta året, mattedelen. Jag brukar alltid vara superstressad inför alla sorters prov och inte minst nationella, men igår var allt som bortblåst. Var hur lugn som helst, och även om det inte gick allt för bra (haha) så kändes det helt okej. Får bara hoppas att min mattelärare är snäll och inte sänker... Annars då? Jo, kom hem vid 3 inatt så har under natten sovit som en sten. Har inte mycket planerat för dagen/kvällen mer än att jag ska plugga (förvånade? no.) samt hämta nyckeln på Subway för att imorgon ska jag för andra gången öppna restaurangen helt ensam, ska bli roligt! Kommande veckan är en rätt så vanlig vecka med 2 muntliga redovisningar, en cykeltripp till segersgärde med klassen, två körkortsteorier och ett stycke EUP med skolan som kommer inkludera ett tal, därav helgens plugg.
Firat valborg hemma hos Gabriel som senare avslutades i vanlig ordning på Corner där jag träffade bästa Amel.
Käkade bästa bakismaten den 1 maj på Loftahammarssjökrog för att fira morfar!
Grillade och spelade kubb på Sandviken med dom bästa, spelade monopol hemma hos Viktor med honom, Lukas och Lisa.

Drog en spontantrip till Linköping för att inhandla kostymer till Filips och Arvids studenter, hann med att träffa Lina och hennes pojkvän.
Hade grill- och jacuzzikväll hos Adam.
Vädret var på topp, jag och Lisa tog första doppet i Hästhagasjön.
Spelade ännu lite mer kubb och fotboll, åt godis och lyssnade på musik ute på Gränsö en kväll. Bästisfabian kom hem och vi spenderade några timmar på Espressohouse.
Spelade kort hemma hos Frida med henne, Lisa, Filip, Calle och Jeff en kväll och när vi åkte till Maxi var himlen väldigt fin.
Var i Stockholm med klassen och parallelklassen, var på UF-mässan och råkade träffa på Fredrik från Rhodos (såå kul), var på någon utställning vid slottet och gick på stan. Iförrigår bakade jag vääääärldens godaste morotskaka - fast kladdkaka. To die for.

Choices

Got to thinking that life is held together by choices, one after the other, all shapes an sizes. Right or wrong doesn't matter, because life just keeps unfolding. It won't wait around for you. If you sit still, it could pass you by altogether. I guess I'd like to believe all those choices are made for us the instant we enter into this world. Because if that is true, then we're exactly where we're supposed to be.


Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!