1123

Framtidsångest.
Vet att jag bara tjatar en massa om hur fort tiden går, men det är verkligen helt sjukt. Vi har snart gått klart hela höstterminen i trean och snart har jag bara en termin kvar att gå i skolan? Hjälp. Känns som igår när jag och Lisa kom hem från Kroatien. Har varit sjuk lite till och från sen höstlovet så har spenderat ett par dagar hemma och då kan jag inte göra annat än att sitta och tänka. Har börjat tänka på studenten och framtiden efter det väldigt mycket och det är så jäkla sjukt att tänka att varken jag eller min familj kanske bor kvar i Västervik efter den kommande sommaren. Är så jäkla trött på den här staden och vill egentligen flytta med detsamma.
Tänkandet har iallafall slutat i att jag sagt upp mig från jobbet, och det var liksom starten till att jag börjat titta på jobb, för det är faktiskt dags att tänka på att söka ett nytt jobb och denna gången ett heltidsjobb, inför sommaren och tiden efter det. Har både tittat på jobb här i Västervik, resterande Sverige och utomlands, och just nu är jag inne på att stanna min sista sommar här i Västervik och till hösten åka och jobba utomlands. 
 
Skolan är fortfarande rätt seg men efter att ha haft en period med typ ingenting så kommer vi snart in i december då vi har en del prov, inlämningar och redovisningar. Ska också hinna med tre körlektioner. 
 
Kom hem från matlagningen för ett tag sen där vi bakade och gjorde julgodis, himla mysigt. Just nu sitter jag och läser på om litterära epoker till ett prov imorgon, på fredag åker jag somsagt till Stockholm över helgen och på måndag är den 200 dagar kvar till studenten. Ångestfylld lycka, hjälp?
Skolavslutningen i nian.

1115

Halva november har nu redan dragit förbi och jag kan ingenting annat än att njuta av det, samtidigt som jag drabbas av ångest över hur snabbt allting faktiskt går.
Höstlovet gick snabbare än någonsin. Jobbade som sagt ingenting under veckan utan var istället hos Lina i Linköping, sov på hotell, gick på stan och åt på restaurang under den första helgen, var sedan hemma i Västervik en dag och åkte sedan till Stockholm med mamma i 3 dagar. Shoppade både på MOS, i stan, bodde på ett jättefint hotell, åkte buss-båt, var ute på Lidingö och tittade till på familjegraven och stannade en kortis i Norrköping påväg hem för att handla ännu lite mer samt äta på Max. Resterande sista helgen på höstlovet firades med Halloweenparty på Palladium och söndagen hemma i sängen. 
Första veckan tillbaka i skolan gick otroligt snabbt och ärligt talat så har vi haft det otroligt lugnt jämfört med hur det brukar se ut. Har varit otroligt många inställda lektioner och känns knappt som jag går i skolan mycket alls. Men inte mig emot. Igår kom vi äntligen igång med det andra mattekapitlet och fick en bra genomgång så man förstod (sånna är sällsynta nu för tiden) och idag startade jag och Lisa igång vårt gymnasiearbete på riktigt. Så allt känns i nuläget riktigt bra. Slutade skolan runt 11 idag och har sen dess fixat en hel del viktiga småsaker, ska nu sätta mig och plugga lite och ikväll ska vi troligtvis hitta på någonting. 
I helgen ska jag återigen övningsköra till Linköping där jag och mammi tänkte titta efter balklänning och under nästa vecka ska jag till Stockholm både under tisdagen och hela helgen. Ska bli så kul men blir troligtvis inget bloggande. Sen är vi inne i December. Wow. 

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!