1115

Halva november har nu redan dragit förbi och jag kan ingenting annat än att njuta av det, samtidigt som jag drabbas av ångest över hur snabbt allting faktiskt går.
Höstlovet gick snabbare än någonsin. Jobbade som sagt ingenting under veckan utan var istället hos Lina i Linköping, sov på hotell, gick på stan och åt på restaurang under den första helgen, var sedan hemma i Västervik en dag och åkte sedan till Stockholm med mamma i 3 dagar. Shoppade både på MOS, i stan, bodde på ett jättefint hotell, åkte buss-båt, var ute på Lidingö och tittade till på familjegraven och stannade en kortis i Norrköping påväg hem för att handla ännu lite mer samt äta på Max. Resterande sista helgen på höstlovet firades med Halloweenparty på Palladium och söndagen hemma i sängen. 
Första veckan tillbaka i skolan gick otroligt snabbt och ärligt talat så har vi haft det otroligt lugnt jämfört med hur det brukar se ut. Har varit otroligt många inställda lektioner och känns knappt som jag går i skolan mycket alls. Men inte mig emot. Igår kom vi äntligen igång med det andra mattekapitlet och fick en bra genomgång så man förstod (sånna är sällsynta nu för tiden) och idag startade jag och Lisa igång vårt gymnasiearbete på riktigt. Så allt känns i nuläget riktigt bra. Slutade skolan runt 11 idag och har sen dess fixat en hel del viktiga småsaker, ska nu sätta mig och plugga lite och ikväll ska vi troligtvis hitta på någonting. 
I helgen ska jag återigen övningsköra till Linköping där jag och mammi tänkte titta efter balklänning och under nästa vecka ska jag till Stockholm både under tisdagen och hela helgen. Ska bli så kul men blir troligtvis inget bloggande. Sen är vi inne i December. Wow. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!