1123

Framtidsångest.
Vet att jag bara tjatar en massa om hur fort tiden går, men det är verkligen helt sjukt. Vi har snart gått klart hela höstterminen i trean och snart har jag bara en termin kvar att gå i skolan? Hjälp. Känns som igår när jag och Lisa kom hem från Kroatien. Har varit sjuk lite till och från sen höstlovet så har spenderat ett par dagar hemma och då kan jag inte göra annat än att sitta och tänka. Har börjat tänka på studenten och framtiden efter det väldigt mycket och det är så jäkla sjukt att tänka att varken jag eller min familj kanske bor kvar i Västervik efter den kommande sommaren. Är så jäkla trött på den här staden och vill egentligen flytta med detsamma.
Tänkandet har iallafall slutat i att jag sagt upp mig från jobbet, och det var liksom starten till att jag börjat titta på jobb, för det är faktiskt dags att tänka på att söka ett nytt jobb och denna gången ett heltidsjobb, inför sommaren och tiden efter det. Har både tittat på jobb här i Västervik, resterande Sverige och utomlands, och just nu är jag inne på att stanna min sista sommar här i Västervik och till hösten åka och jobba utomlands. 
 
Skolan är fortfarande rätt seg men efter att ha haft en period med typ ingenting så kommer vi snart in i december då vi har en del prov, inlämningar och redovisningar. Ska också hinna med tre körlektioner. 
 
Kom hem från matlagningen för ett tag sen där vi bakade och gjorde julgodis, himla mysigt. Just nu sitter jag och läser på om litterära epoker till ett prov imorgon, på fredag åker jag somsagt till Stockholm över helgen och på måndag är den 200 dagar kvar till studenten. Ångestfylld lycka, hjälp?
Skolavslutningen i nian.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!