1012

... Och jävlar va tiden går snabbt.
Idag är det onsdag den 12 oktober, det är kallt som tusan ute och jag har precis avklarat mitt första prov för årskurs 3 - i affärsjuridik, kommande veckor innan höstlovet kommer spenderas med plugg eftersom lärarna, som vanligt, vill ha prov i alla kurser de två sista veckorna innan lovet. Hatar.
Imorgon åker vi som läser juridik iallafall till Stockholm över dagen för att vara på Stockholms universitet på "juristdagarna" vilket ska bli himla kul, speciellt lyssna på Elisabeth Massi Fritz föreläsning. Annars då? Jo, körkortsplugget går frammåt och har även börjat köra lite på vägarna, så har min första körlektion på måndag - dagen då vi även ska prova ut studentmössor i skolan. Hur sjukt är inte det?? Blir helt galen bara jag tänker på bal och student!!!
Bilder från helgen då vi först var hemma hos Emelie innan vi gick vidare till Palladium där Markoolio "spelade".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!