1023

Förra helgen körde jag för första gången på landsväg, och styrde bilen mot Linköping tillsammans med mammi. Köpte in två par skor, en axelväska och en neccesär samt hann även med att hälsa på Lina och ta en lunch tillsammans. Gick förvånandsvärt bra att köra dit med tanke på att jag bara kört i cirka 3 veckor?? Och var även väldigt roligt. När vi kom vid 8 hem bytte jag om till mjukiskläder innan mobilen ringde och jag ändrade om planerna för myskväll med mamma och istället begav mig till Emelie för att senare gå ut med henne och Julia. I veckan har jag haft min första körlektion, provat och beställt studentmössan och tillsammans med Lisa och Eric, representerat juridklinjen på öppethus för ekonomiprogrammet, som faktiskt var rätt så roligt.
I fredagskväll gick jag hem till Frida där jag spenderade min kväll med Idoltittande vilket var himla mys. Igår och idag har jag bara varit hemma, samt övningskört lite, då tanken var att jag egentligen skulle plugga men det har varit så förjävla tråkigt och jag har varit så förbannat trött att jag mest sovit om jag ska vara ärlig. Så nu har jag satt mig själv i skiten. Kommande vecka är sista veckan innan höstlovet om har 1 seminarie, 4 inlämmningar och 1 prov. Ska inte bli kul, alls.
Höstlovet startas med att jag på fredag åker till Linköping för att umgås lite med min syster samt sova på hotell och verkligen mysa. Kommer hem på söndag och på tisdag åker jag till Stockholm med mamma för att även där, mysa och shoppa i två dagar innan vi kommer hem på torsdagskväll. Så blir inte mycket tid hemma men ska bli roligt att komma bort lite.
Saknar så jag nästan spricker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!