0921

Snart är septmeber slut och nästan exakt en månad har spenderats i skolan.
Kan inte säga att vi har världens mest krävande schema eller världens tråkigaste kurser heller, men att välja matte 3b kan jag ärligt säga var att ta vatten över huvudet... Inte varit sugersugen på att börja plugga utan har mest lyssnat på poddcasts och sovit när jag kommit hem från skolan - sjukt skönt men inte speciellt effektivt. Har iallafall hunnit med två redovsningar i engelskan och ett (svårt!!!) inlämningsarbete i svenskan. Idag hade vi en lång sovmorgon innan jag, för ovanlighetens skull satte mig på cykeln och cyklade (!!) till skolan. Hade en lektion i affärsjuridik innan klassen gick vidare till tingsrätten för att sitta på rättegång i 2 timmar, inte jätteroligt fall heller. Sen har jag spenderat resten av kvällen nere på restaurangskolan vilket var väldigt roligt som vanligt, välj den kursen på ind.val om ni har möjligheten!!
Imorgon är det studiedag och den startas med brunch hemma hos Lisa! Sen ska jag förhoppningsvis ta tag i lite psykologi- och samhällsarbete.
Femkamp hos Sally med henne, Lisa, Wilma, Frida, Elin, Agnes och Rebecca.
Åt på Guldkant med Sally, Frida och Elin en vanlig onsdag och avslutade kvällen med drinkar på Harrys, himla mysig dag.
Nollade de nya ekonomettorna.
Var på sista samhällsfesten i fredags.
Tog sista klassfotot med bästa klassen och bestämde oss för att ha begravning med svarta kläder
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!