0403

April, ALLTSÅ VAD HÄNDER!??!?!?
Nu är det så jäääkla nära hörreni!! Så det var ett tag sen jag bloggade senast, precis efter sportlovet och nu är det snart påsklov!! Så vad har hänt? Vet knappt själv men sammanfattningsvis har jag äntligen tagit mitt körkort, bokat en resa till Spanien, varit en helg i Linköping hos Elisa med Wilma (sett hov1 och gått ut), firat 100-dagar till studenten på Palladium, köat utanför Mejeriet för att få en hyfsad balplats, varit med Emelie i Växjö och tittat in Linnéuniversitetet, varit i Linköping och sytt upp balklänningen och nu i helgen, varit i Linköping igen tor-sön och följt med Lina i skolan bland annat. 

Idag har varit en helt vanlig dag. Gjorde pannkakor imorse, tog bilen till skolan, hade två lektioner, skjutsade hem Lisa och Wilma, pluggade lite, möte upp Lisa och Fabian för att äta Ginger, åkte till godishuset och sen hem till Fabian. Nu är jag hemma och tänkte se på Ex on the beach för att sedan sova. Resten av veckan, helgen och nästa vecka kommer ägnas åt plugg för redan på torsdag har vi NP i svenska, skrift, på tisdag har vi en inlämning och en muntlig redovisning i engelska, inlämning av gymnasiearbetet och på onsdag har vi matteprov. PANIK. Men sen är det äääääntligen påsklov!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!