0813

Jag tog studenten, för ett tag sen, närmare bestämt 58 dagar sen idag, så hände det. JAG TOG STUDENTEN!
Har spenderat sommaren, som snart redan tagit slut, på Hemköp de allra flesta dagarna. Jag har varit ansvarig för brödavdelningen helt ensam och det har gått förvånandsvärt bra, till och med att börja klockan 6 VARJE dag! Den kommande veckan är min sista schemalagda vecka och efter det har jag extrajobb om jag vill. Men med tanke på att det är väldigt osäkert med hur många timmar jag kommer få, är jag näst intill arbetslös och sökande. 

Tillbakablick till maj och juni, jäklar va snabbt de gick hörreni.. Balen var bara en för drömmig dag, förutom att de var så bedrövligt varmt att man bara smälte bort.. Studentveckan var oerhört kul trots sämst väder och sömnbrist och studenten är inte ens att prata om, BÄSTA DAGEN. Hur ska man ta sig an hösten alldeles ensam? Skulle helst vilja gå om trean om och om igen faktiskt.

Bilder kommer + update om vad som händer up next kommer snarast, jag lovar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!