0216

Ni vet när man pluggat som ett as för ett prov och ändå kommer man ingenstans och man känner sig så himla värdelös? Det är jag idag.
Har suttit i ca två veckor och spenderat varje ledig stund med att plugga matte med pappa och jo, jag kände att jag kunde det rätt så bra - tills jag går in på hemsidan vi gör matteprovet på (ja, vi gör det av någon dum anledning på datorn) där uppgifterna är HELT annorlunda från i boken och jag kan ingenting. Allting kändes så ovärt då så jag slutade plugga så får vi se hur provet ser ut imorgon. Ska iallafall göra mitt bästa. 

Fredagar är våra sköndagar och vi har endast två lektioner, så efter dom ska jag hem och börja packa lite smått, sen ska jag åka med mammi till stadium och titta på lite saker och under kvällen vet jag inte om vi ska hitta på något eller om jag stannar hemma. På lördag vet jag inte riktigt vad jag ska göra för det blir först på söndag vi ska åka. Ser väldigt mycket fram emot att övningsköra en bit iallafall. 

Nu ska jag fortsätta titta greys och ska snart gå och hämta lite glass, för det är jag värd.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!