0227

Måndag, och första dagen tillbaka efter lovet.

Vi kom hem igårkväll och jag var så trött att jag nöjde mig med att packa upp väskan, duscha och att titta bachelor innan jag somnade. 
Veckan i Idre har varit så himla bra! För det första övningskörde jag hela vägen från Söderköping till Idre, dvs cirka 7 timmar!!! Gick superbra och var himla kul. Eftersom vi bokade resan så himla sent var alla stugor fullbokade så vi har bott på ett hotell mitt i backen, har varit rätt skönt det med. Dagarna har i stort sett sätt likadana ut - vakna, gå ner och äta hotellfrukost, upp och hoppa i skidkläderna, åka skidor till på eftermiddagen, komma hem och ta en varmdusch, ligga i sängen och titta på tv och bara vara otroligt lat resten av kvällen. Vädret har även det hållt i rätt så bra, sol mestadels men även en dag med himla mycket snö och blåst. Jag har även för första gången testat på att åka snowboard, och fy tusan så kul det var! Vi köpte en entimmeslektion till mig och det var välbehövligt kan jag säga. Dagen efter försökte jag lite själv och det gick rätt så bra, tills jag ramlade i rätt hög fart, smällde i huvudet och hade huvudvärk resten av dagen. 

Idag har jag rivstartat veckan med en körlektion och efter det rullade skolan på rätt så snabbt eftersom vi bara har två lektioner på måndagar... Har en känsla av att mars månad kommer gå så himla fort, har saker inplanerade nästan varje vecka och helg - både plugg, roligheter och måsten. Lite stressad men det ska jag nog ändå kunna klara, kommer vara skönt att bli klar med allt. Fresten så beställde jag möjlig studentklänning idag!! Bra sätt att avsluta kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!