0130

Nu är det bara väntan, inget kvar att hämta, kan stå i mitten av nordstan och ändå vara ensam. Och Göteborg är vackert, men inte mycket mer. Tryggt och stelt och det ger mig ingen lycka mer,för hela staden äcklar mig men jag är dum och stannar, den är en tjej jag tatt tillbaka fast hon knullat andra. Men kyss mig på munnen, vi glömmer det bara för kvällen, ta mina händer, bara håll i dom vad som än händer. Och alla dansar och dom ler när dom sjunger om ångest och DJn spelar samma låtar för hundrade gången. Finns inget här att hämta, bara misär och längtan, så håll mig hårt för ikväll är jag så jävla ensam. Försöker kväva känslan men jag längtar hem, dom sjunger om att dekadens är min bästa vän och det slår mig när orden kommer ur min mun, hur den här staden dödar dig när du är ung.

Så, studentmössorna kom till Västervik förra veckan och jag har aldrig i hela mitt liv längtat mer efter studenten eller att komma här i från än vad jag gör nu. Skolan går förvånadsvärt bra, allting bara rullar på och jag har ÄNTLIGEN tagit tag i matten och iallafall försökt förstå - så provet innan sportlovet borde ändå lösa sig. Men som vanligt under våren tränger sig ångesten inpå, varför blir det alltid så på våren? Ute är det så jävla grått och trist och har inte lust att göra någonting alls egentligen, vill bara bli klar med allting här och åka, så fort jag bara kan. Idag var iallafall en bra dag, efter skolan pluggade jag matte med pappa. Sen kom mamma hem och vid 16 gick vi iväg till Harrys och åt middag och efter de gick vi vidare till biostaden och såg på La La Land. Imorgon är en lång dag i skolan, så ska gå duscha och sen försöka sova. 
 

0109

Sista dagen på jullovet och imorgon är det den första dagen på min sista termin i skolan.
Jag kommer fortfarande ihåg, dagen innan första dagen på gymnasiet, då jag satt i min säng, skitnervös, och la upp William Spetz youtubevideo på min blogg "på gymnasiet är man vuxen, och jag är verkligen inte vuxen". Jag är fortfarande inte vuxen. Jag är fullständigt skiträdd och överexhalterad och utmattad på samma gång. Vill bara få den sista tiden överstökad, men jag är samtidigt rädd för att inte ha måstet att gå till skolan längre, utan kan bestämma själv precis vad jag vill göra med mitt liv, vilket jag självklart är superglad för, och ser fram emot. 
Men idag ligger jag i min säng, supertrött och inte alls sugen på att gå till skolan. Inte alls. Men en dag i taget, imorgon är en relativt lång dag jämfört med de andra dagarna i veckan, och på kvällen ska jag på bodyattack release. Resten av veckan ska ägnas åt körlektion, plugg inför prov och inlämning, bodypump release 100 och lite festande. Helt okej vecka ändå nu när jag tänker efter. Men jag har så jäkla svårt att börja, svårt att ta tag i plugg jag egetligen borde och svårt att gå upp klockan 7 imorgon för att masa mig iväg till första skoldagen på min sista termin. Hjälp. 
Tb till ettan.

0102

Spontanbowlade med Lisa, Amel, Albin och Dreni en kväll. Var på min sista personalfest med Subway hemma hos Stefan...
... Åkte sedan vidare till Guldkant för att äta och sedan avslutades kvällen med utgång för Rebecca och Fiona på Palladium.
Det nalkades för jullov och det invegs med julklappsspelet med klassen och på kvällen var det Deltafest.
Det blev äntligen julafton och allt var superbra. Började dagen med julfrukost för att sedan åka ut på Gränsö och promenera lite med mamma och Lina. När vi kom hem kom pappa till oss, så såg vi lite Kalle Anka och åt sedan julbord i vanlig ordning. Sen var det dags för julklappar och i år hade jag varit väldigt snäll, jag fick en take-away termos från Klean Kanteen, jättefina dricksglas inför kommande flytt, två prydnadskuddar till min soffa, en ghd-plattång och pengar. Är fortfarande såååå glad och tacksam.
Var hos Angelina på Studio JN och klippte till samt färgade mitt hår, Ä N T L I G E N.
Det blev nyårsafton, och jag som egentligen inte alls var festsugen, ändrade mig i sista sekunden och följde med Emma och Maja till Jenny som hade fest. Superrolig kväll och natt.
1 januari 2017 vaknade jag vid klockan 16 lagom sliten. Kvällen spenderades med mamma, film och godsaker.

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!