0102

Spontanbowlade med Lisa, Amel, Albin och Dreni en kväll. Var på min sista personalfest med Subway hemma hos Stefan...
... Åkte sedan vidare till Guldkant för att äta och sedan avslutades kvällen med utgång för Rebecca och Fiona på Palladium.
Det nalkades för jullov och det invegs med julklappsspelet med klassen och på kvällen var det Deltafest.
Det blev äntligen julafton och allt var superbra. Började dagen med julfrukost för att sedan åka ut på Gränsö och promenera lite med mamma och Lina. När vi kom hem kom pappa till oss, så såg vi lite Kalle Anka och åt sedan julbord i vanlig ordning. Sen var det dags för julklappar och i år hade jag varit väldigt snäll, jag fick en take-away termos från Klean Kanteen, jättefina dricksglas inför kommande flytt, två prydnadskuddar till min soffa, en ghd-plattång och pengar. Är fortfarande såååå glad och tacksam.
Var hos Angelina på Studio JN och klippte till samt färgade mitt hår, Ä N T L I G E N.
Det blev nyårsafton, och jag som egentligen inte alls var festsugen, ändrade mig i sista sekunden och följde med Emma och Maja till Jenny som hade fest. Superrolig kväll och natt.
1 januari 2017 vaknade jag vid klockan 16 lagom sliten. Kvällen spenderades med mamma, film och godsaker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!