0109

Sista dagen på jullovet och imorgon är det den första dagen på min sista termin i skolan.
Jag kommer fortfarande ihåg, dagen innan första dagen på gymnasiet, då jag satt i min säng, skitnervös, och la upp William Spetz youtubevideo på min blogg "på gymnasiet är man vuxen, och jag är verkligen inte vuxen". Jag är fortfarande inte vuxen. Jag är fullständigt skiträdd och överexhalterad och utmattad på samma gång. Vill bara få den sista tiden överstökad, men jag är samtidigt rädd för att inte ha måstet att gå till skolan längre, utan kan bestämma själv precis vad jag vill göra med mitt liv, vilket jag självklart är superglad för, och ser fram emot. 
Men idag ligger jag i min säng, supertrött och inte alls sugen på att gå till skolan. Inte alls. Men en dag i taget, imorgon är en relativt lång dag jämfört med de andra dagarna i veckan, och på kvällen ska jag på bodyattack release. Resten av veckan ska ägnas åt körlektion, plugg inför prov och inlämning, bodypump release 100 och lite festande. Helt okej vecka ändå nu när jag tänker efter. Men jag har så jäkla svårt att börja, svårt att ta tag i plugg jag egetligen borde och svårt att gå upp klockan 7 imorgon för att masa mig iväg till första skoldagen på min sista termin. Hjälp. 
Tb till ettan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!