0130

Nu är det bara väntan, inget kvar att hämta, kan stå i mitten av nordstan och ändå vara ensam. Och Göteborg är vackert, men inte mycket mer. Tryggt och stelt och det ger mig ingen lycka mer,för hela staden äcklar mig men jag är dum och stannar, den är en tjej jag tatt tillbaka fast hon knullat andra. Men kyss mig på munnen, vi glömmer det bara för kvällen, ta mina händer, bara håll i dom vad som än händer. Och alla dansar och dom ler när dom sjunger om ångest och DJn spelar samma låtar för hundrade gången. Finns inget här att hämta, bara misär och längtan, så håll mig hårt för ikväll är jag så jävla ensam. Försöker kväva känslan men jag längtar hem, dom sjunger om att dekadens är min bästa vän och det slår mig när orden kommer ur min mun, hur den här staden dödar dig när du är ung.

Så, studentmössorna kom till Västervik förra veckan och jag har aldrig i hela mitt liv längtat mer efter studenten eller att komma här i från än vad jag gör nu. Skolan går förvånadsvärt bra, allting bara rullar på och jag har ÄNTLIGEN tagit tag i matten och iallafall försökt förstå - så provet innan sportlovet borde ändå lösa sig. Men som vanligt under våren tränger sig ångesten inpå, varför blir det alltid så på våren? Ute är det så jävla grått och trist och har inte lust att göra någonting alls egentligen, vill bara bli klar med allting här och åka, så fort jag bara kan. Idag var iallafall en bra dag, efter skolan pluggade jag matte med pappa. Sen kom mamma hem och vid 16 gick vi iväg till Harrys och åt middag och efter de gick vi vidare till biostaden och såg på La La Land. Imorgon är en lång dag i skolan, så ska gå duscha och sen försöka sova. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Emma Victoria Wiesel och jag kom till världen den 3 juli 1998.
Jag bor i en liten stad i Småland, men i framtiden hoppas jag på att komma härifrån. På fritiden, när jag inte är fast i skolan, hänger jag med mina vänner, sitter vid datorn eller dansar. Jag är alltid full av energi och näst intill onormal!
- Life is too short!